2015. szeptember 27., vasárnap

Itthon

Vegre....ez a 240 -240 km se volt konnyu veluk....hazafele se nagyon aludtak,csak fel orat kb....ideig-oraig le lehet oket foglalni,de nagyon lelemenyesnek kell lenni.
Az etteremben nem sok gond volt veluk,Melissa faradhatatlanul jarkalt,Ezranak nem volt hely hason csuszni,de ezt ma a reggelinel bepotolta,a viragcserep banta,mire eszrevettuk mar el volt torve....elvezte,hogy van hely.
A testveremeknel is elemukben voltak,beultek a jatekok kozepebe ,szegeny Vilmos meg allt a szoba szelen megkovulten,ket kedvenc jatekat szorongatva es elkeseredetten mutogatva minden jatekra,amihez hozzaertek.Persze tegnap meg o osszeszedte a mi osszes jatekunkat es senkinek nem adott beloluk.
Epp mondta Ferj,hogy a fenebe,ha elmegyunk valakikhez es nem akarunk sokat maradni,nem mondhatjuk,hogy muszaj mennunk,mert turelmetlenek a gyerekek,mert ok nagyon is jol feltalaljak magukat.
Mondjuk az az igazsag,hogy nincsenek kisgyerekes ismeroseink,vagyis vannak,de veluk meg nem jarunk ossze.
Valahogy csuszasban vagyunk,mikor a lanyunk szuletett meg nem voltak kisgyerekek a barati korben,most meg mar nincsenek .

Volt egy 8 hetes kiskutya is,orok szerelem,Melissa imadja oket

Ezra megnezi,de nem tul lelkes,
most nem is volt szerencseje,elesett es a kiskutya resen volt,megharapta a fulet(persze jatekbol)
Sajnos rossz elmenyunk is volt arrafele menet,en nagyon felek minden baleset latvanyatol,most tobb mento,rendorseg,tobb leparkolt auto es fenykepezo ember latvanya fogadott utkozben....a mento helikopter latvanya meg vegleg ranyomta belyeget a kedvemre,hiszen az egy atlagos balesetnel nem jon ki.Lattuk,hogy az erdoben tortent valami,de dombon volt,igy autos baleset kizarva....hat ra is ereztem.Addig keresgeltem a neten,amig megtalaltam 



Nincsenek megjegyzések: