2015. február 11., szerda

Termeszetesen

nem volt jo ejszakank.Fel 11kor mar mindketto aludt es mikor Emm felsirt azt hittem hajnal korul van...pedig csak 1 ora elott volt par perccel.Emmet Ferj berakta a bolcsohintaba es csak 6kor ebredt,mikor amugy is keltem.
Viszont 1tol 2ig Ezra szorakoztatott/szo szerint/mostanaban enni se tud,mert azt lesi mikor nezunk ra,hogy rank mosolyogjon.Eszmeletlen egy baba,mindig mosolyog.
Vegul 3-6-ig aludtam es ez eleg is volt.
9re mentunk hallasvizsgalatra Emmel,mert a korhazban a jobb fulet nem tudtak bemerni,azt mondtak vagy magzatviz van benne,vagy nagyon szuk a hallojarat.Allitolag 1 hosan kellett volna mennunk,de a korhazi papirunkra 3 hot irtak.Mindegy.
Jo lett volna ha alszik,mert csendben kell lenni a vizsgalat alatt,ha sir nem lehet elvegezni.Aludt is kemeny 20 percet,epp annyit,amig ki nem jott az elottunk levo baba.
Aztan szopizott es igy el tudtak vegezni.Persze orditott arrafele a taxiban vegig ,a korhaz folyosojan is egy kicsit es hazafele is,de akkor mar minimalisat.11 elott itthon voltunk,de kifaradtunk mindketten anyukammal.
Lenyeg,hogy minden rendben,hall mindket fulevel.
Ezra ma hangosan kacagott,Emm meg tudatosan kezd nyulni a targyakert.Mindent a szajaba gyomoszolne,de a cumi tovabbra se kell neki.

Nincsenek megjegyzések: