2016. október 25., kedd

Es meg mindig a hiszti

Ma gondoltam kihagyjuk az uszast Ezraval es mivel a  babaklub tulaja szolt,hogy abbahagyja a foglalkozasokat,gondoltam elmegyunk Melissaval elbucsuzni tole es a  tobbiektol is.
Mar kb 3 honapja nem jartunk a  klubba,de itthon szoktuk enekelni az enekeket es nagyon elvezik,gondoltam orulni fog es szivesen reszt vesz a  foglalkozason.
A fel ora enekelest es mondokazast vegighisztizte,volt paros labon ugralas es foldhoz vagos resz is....es mint soha,voltunk kb 20an...ugyhogy kozonseg volt boven(a terem meg nagyon picike ,ennyi embernek).
Nem mintha erdekelne ki mit mond vagy gondol,de nem voltam tul boldog.

Azt csak zarojelben jegyzem meg,hogy az oromteli viszontlatasok elmaradtak,ugy latszik ez csak a  mesekben van...megjegyeztek ugyan,hogy nagyott nott Melissa,de ennyi.Igy elkoszonnunk se kellett senkitol.
Amint hazaertunk nemsokara jott a  baratnom,akit megkertem kiserjen el a  haziorvoshoz,a 2 eves felmeresre.
Odaig semmi baj nem volt(persze a  jardan keptelenseg elferni az ikerkocsival--kozel van,amugy meg autoval nem lett volna hol parkolni),be is vidaman es onszantabol ment Melissa(tavasszal meg hanyt is felelmeben,amikor ott jartunk),de bennt persze aztan eloadta a maganszamot.
Ezra addig a  tollal osszeirta az agyat,a falat es az ultrahang gepet is osszevissza nyomkodta,alig lehetett elterelni a  figyelmet.
Sajnos mire vegeztunk,a varoterem dugig lett emberekkel,volt hiszi az oltozkodesnel es termeszetesen nezokozonseg itt is.
Hazaig megint nem volt gond,de  Ezra elaludt,mert reggel koran is kelt es mar alvasido is volt....igy nagy hiszti lett a haz elott,de muszaj volt felebreszteni,mert a kocsi nem fer be a  liftbe.
Szegeny baratnom azt mondta nincs a  testen egyetlen szaraz pont sem....gondolom ilyet meg latni se latott,nemhogy atelni.
Ferj el van utazva,azt mondta ha o itthon lett volna,bezzeg akkor....eszebe kell juttassam a Magyar napokat,amikor szerintem 10 percet se birt ki veluk es hazajottunk...vagy az Oszi vasart,ahol felvaltva fetrengtek a  foldon,Melissa orditva,mert az ugralovar tulajdonosa nem engedte,hogy a magasbol dobalja le a  koveket,amiket nagy suttyomban felhordott a tetore.
Itthon aztan 4 orat aludtak,az este folyaman meg felvaltva szeretgettek,puszilgattak.
Hat lehet sokaig  haragudni rajuk?



Nincsenek megjegyzések: