2015. október 6., kedd

Hetvege

Semmi kulonos nem volt,szombaton vendegeink voltak,vasarnap  a gyonyoru napsutesben kimentunk az erdore,de nagyon fujt a szel es nem volt meleg....igy max felorat maradtunk csak.
Megis kulonleges volt ez a szombat,ugyanis J. baratnommel nagy beszelgetesben voltunk es a gyerek lekivankozott az olembol....letettem ot ,semmi feltuno nem volt benne,hiszen Melissa regota jar mar....6-7 lepes utan vettem eszre,hogy Ezra az(nem csodalkozni,mondtam en mar Ezranak olyat is,hogy ugyes kislany es Melissatol kerdeztem,hogy aludt a kisfiu :)).
Na szoval juhee,hurra meg stb. o is elindult 1 eves kora elott.Habar nem tudom miert kene,ha meg emiatt kuldtek terapiara akkor meg miert huledezik meg a terapeuta is mikor azt mondom,a nagylanyom 8 es fel honaposan kezdett jarni.Akkor meg volt 9 hos oltas,amire a sajat laban ment be.
Biztos hasznal a kinetoterapia,na de vajon nelkule nem lenne ugyanez?

Na es mivel ezt a postot mar vasarnap ota irom,voltunk terapian.Ezra bemutatta az uj tudomanyat es azota itthon is rajtakaptuk parszor,hogy jar-mikor valami nagyon erdekes neki,mert kulonben fel meg.
A no szerint itt veget erne a terapia,ha nem kifele fordulna a jobb labfeje....igy hat folytatjuk....


Nincsenek megjegyzések: