2015. április 9., csütörtök

Gyogyultak

vagyunk vegre.Termeszetesen Ezra is elkapta(neki hoemelkedese is volt es gyakran felsirt ejszaka,igy szegenyt szamuztuk Ferj szobajaba a betegseg idejere-szerencsere Melissa nagyon jol alszik mostanaban) ,meg en is.
Kozben kibujt Melissa elso foga 5 es fel hosan,Ezra nagyon kinlodik vele,ma mar vettunk gelt is neki,mert nagyon sajnaltam szegenyt.
Jovo heten szuleim elutaznak 10 napra(vegre teljesul apukam alma-eddig se utaztak tobbszor,mint evente 2 alkalom,de most nagyon mehetneke volt),7 napig (?) itt lesz a sogornom(Ferj novere),majd 3 napig egyedul leszek veluk.Egyedul ugy,hogy nagylanyom epp osztalykirandulason lesz es Ferj utolso hetvegen,szombaton ejjel lagziban lesz.
A sogorno 7 napjanal azert van kerdojel,mert tuti nem fogunk kijonni....Ferj mar kerdezte,hogy vajon ne is jojjon egyaltalan?Majd azt mondta jojjon,de lehet 1-2 nap utan megkoszonjuk a segitseget es ennyi volt.
2 hete nem voltak kinnt a gyerekek,most ugy nez ki vegre itt a szep ido,hatha sogornovel is konnyebb lesz ha sokat levegozunk veluk es nem leszunk napokra osszezarva a negy fal koze.

Nincsenek megjegyzések: