2014. december 19., péntek

Az idő

Bizony repul am...bar neha,mikor egyedul vagyok es mindketten egyszerre sirnak,csigalassusagunak tunik amig meg nem erkezik a segitseg anyukam,Ferj vagy lanyom kepeben.
Kulonben mar 10 hetesek voltak tegnap elott-ha jol szamolom.
Az ejszakazasokat nehez megszoknom...bar ha ok csak 1x ebrednek ugy sem jo,mert en akkor is ebredek es lesem,hogy ok miert alusznak mar x oraja.Ha meg ebrednek,tudnak aludni...furcsa.
Maig sem sikerult megbaratkoznom azzal,hogy legtobbszor egyszerre ebrednek .Nem ertem azt,aki erre vagyik.Lehetetlenseg ejjel egyszerre etetni mindkettot.Habar ha egyszerre szopiznak akkor mukodhet....de en segitseg nelkul nem tudom felvarazsolni oket a szopisparnara ....csak ugy tudom megoldani az egyszerre etetest,hogy mig egyiket szopiztatom,a masiknak tartom a tapszeres uveget.Azert is varom a par honappal kesobbi kort,mert majd hozzam masznak,bujnak es akkor nem ordit egyik sem,amig a masik eszik.
Erdekes,hogy Emm mennyire raerosen szopizik Ezra orditasat hallva...Ezra meg gyorsabb fokozatra kapcsol mikor meghallja Emm fulsiketito hangjat...hiaba,tudja mar szegenyke,hogy Emm a fonok...tegnap ejjel sem tudott jollakni ,ugyanis Emm kiszurta,hogy hattal vagyok neki es razenditett.Szegeny Ezra felig jollakottan aludt reggelig.

Nincsenek megjegyzések: