2016. július 16., szombat

Corfu

Tul vagyunk az idei nyaralas elso felvonasan,7 ejszaka Corfun,plusz 1-1 nap menet meg jovet.1300km.
Arrafele angyalok voltak a  gyerekek,hazafele meg annal is jobbak.Hat eljott ez is.Egyaltalan nem is volt szukseg ra,hogy hatrauljek hozzajuk,pedig ez volt a  B terv.
Nem is mi lennenk,ha hazafele nem romlik el az autonk es csak max 90nel megy...amint hazaertunk,masnap minden meghibasodast jelzo ego kialudt es azota sincs gond vele.Ki erti ezt.Ott is voltak tortenesek,csak a gondviselesen mult,hogy Ezrat nem razta meg a  konektor,egyik agyunk letort,a masiknak kitort a  laba.
A kanapet a 3ik naptol nem mertuk leengedni,mert mogotte volt az a  bizonyos konnektor...igy 3an aludtunk a ket egyszemelyes agyban,szegeny Ezra utolso ejszaka ketszer is leesett a kore(szonyeg nem volt),masodszor akkorat szolt a  feje,azt hittem ott is marad szegeny.
Amugy szep volt,jo volt,de nem az a  hely ahova visszavagyok.Ja es tartosan 36-38 fok volt,utolso nap 41.En meg utalom a  meleget.Foleg az ennyire meleget.A part kavicsos,egyetlen helyen volt homokos,viszont ott csak bokaig ert a  viz...jo sokat kellett bemenni,hogy legalabb derekig erjen.
A 2 ora kompozast nem is emlitem,visszafele kevesen voltunk,turheto volt,de arrafele menet rengeteg busz is jott...az a  sok ember,pfff...a gyerekek meg folyton rohangaltak...leizzadtunk rendesen.Ez a 2 ora farasztobb volt az egesz utazasnal.
A masodik felvonas csak a kozelbe lesz a Balatonra,majd augusztusban,a barataink 1 het mulva mar mennek,de en nem vagyok meg...elobb pihenjuk ki Corfut😁
Kb 4 eve nem voltunk a Balatonon,mikor a nagylanyunk kicsi volt evente mentunk....utana kb 8 evig arrafele se voltunk...nagy csalodas volt ujbol ott lenni...valahogy mar nem ugyanaz ami volt egykor.

Nincsenek megjegyzések: