2016. március 23., szerda

Lustasag?

Nem tudnam megmondani miert nem irtam ...valahogy annyira gyorsan elrepulnek a napok,hogy eszre se veszem....elmeletileg lenne idom irni,mivel meg naponta ketszer alusznak 2-3 orat...gyakorlatilag meg az elso ora utan Melissa mellett ulok es mozgatom,mivel napkozben meg mindig a pihenoszekben alszik(azt irja 9 kg-ig hasznalhato...o lassan 12 kg es neha a masik 12 kg-os egyed is belemaszik...es meg birja szegeny szek a 24 kg-ot is...ez nagyon megerte az arat,regebben Ezra aludt benne,szoval nem tudom nelkule mi lett volna velunk)vagy epp teregetek,fozok vagy "pihenek"(ez azt jelenti ulok es bamulok ki a fejembol-de milyen jol esik).
A gyerekek nonek,mint a gomba es en gyakorolom az onkontrollt....meg jo,hogy nem erdo mellett lakunk,mert neha ugy elmennek,hogy vissza se jonnek(viccelek,termeszetesen).
Minden nap kitalalnak valami uj dolgot amivel sokkolnak...es mivel ketten vannak,olyanok mint a kis majmok...
Probalok felsorolni parat:8. emeleten lakunk,ez termeszetesen kizarolag az en hibam,gondoltam kiszelloztetem a nappalit amig a masik szobaban port torlok(mellettem voltak)...1 perc mulva nezem,Ezrat nem latom,Melissa ul az ajtoban es nagyon bamul valamit ...mondjam?Ezra a kanapen terdelt,a nyitott ablakban.Este meg is forditottuk Ferjjel a kanapet...igy talan meg jobb is,ugymond falkent mukodik a kanape egyik oldala es nem szorodnak szet a jatekok az eloszobaba is.Meg persze 1 napig ujdonsag volt az atrendezett szoba.
 A masodikat keppel mutatom
Ezenkivul Ezra felmaszik a nappali szekrenyere a taviranyitokert...Melissa lenntrol drukkol neki.Melissa 2 napja felmaszik a konyhaasztalra a gyumolcsos kosar melle ul es eszi az almat.
Felboritjak a ruhaszaritot,leszedik a felszaraz ruhakat,tegnap pofatlanul el mertem menni a vecere,mikor kijovok,Melissa setal 3 teasdobozzal...uresek...az osszes filter a kukaban volt.
Mire egyik helyen osszeszedek,kipakoltak/eltortek/szetszortak mashol.
Nagyon faraszto,mert soha nincs vege.
Ferjjel elmentunk hetvegen az allatkertbe Vasarhelyre....vegul nem volt eronk/idegzetunk bemenni...a jatszoteren jol leizzasztottak minket...Ferj kerdezte is nagy csodalkozva,hogy en minden nap ezt csinalom?
Kulonben meg szepek,okosak,csak epp sehova nem konnyu mar menni veluk...5 percnel tobbet a kocsiban se ulnek,de jonni se akarnak amerre kene,olben se szeretik....


Nincsenek megjegyzések: