2016. szeptember 25., vasárnap

Padlon

Kezdek nagyon belefaradni a  hisztikbe.Tegnap egyedul voltam veluk jatszoterezni,minden jo is volt,amig nem lattak a  nagyobbakat felmaszni a  csuszdan.Ok is szoktak ,na de tegnap pont
volt par kisebb gyerek is akik epp csuszdaztak...nem ertettek,hogy most felre kell allniuk,hogy a tobbiek lecsusszanak...ott alltak,a nagymamak folyton szoltak,hogy alljanak felre,ezek nem alltak,nem ertik egyszeruen(tenyleg nem ertik meg 2 evesen vagy csak ok nem ertik?!),mar ekkor kezdtem ideges lenni.
Melissa meg amikor akar valamit mintha transzban lenne,semmivel sem lehet elvonni a  figyelmet.Attol fogva ketten vertek magukat a  foldhoz,sehogy nem tudtam legalabb arrebb vinni oket,a csuszdan lecsuszo gyerekek orrba-szajba rugtak oket,megse.
Persze mindenki nezett....vegul Ezra felult a  hintara es Melissa ott fekudt a porban,a kutyakaki mellett.Ez van.
Egyszeruen mar nem tudom mit kezdjek vele,elolvastam a pszichologusok tanacsait,de en nem tudok mellette maradni amig abbahagyja a hisztit,addig Ezra kiszalad az utra vagy leesik valahonnan.Elso tanacs a  figyelemelvonas volt...mondom,Melissa semmit nem ert,egyszeruen nem erdekli barmit is mondok.
Ma megtartotta a bemutatot a sogornomeknel a  falunapokon is.Hiaba mondtam a  sogornomnek,hogy nem lehet veluk odamenni....o azt hitte csak ugy mondom a  hisztit....szeretett volna setalni es dicsekedni veluk a falubeliek elott....na most teljesult a vagya,mert biztos mindenki latta oket.
Ugralovar:azt mondtak 2 evesen nem tudnak felmaszni,mert nagyon magas.Dehogynem...2x le is csuszott Melissa nagy ijedt arccal,tenyleg magas volt nagyon,aztan rajott,hogy az imadott kavicsait(kavicsozott a ter)fel tudja vinni es a  csuszda reszen leguritani oket...legalabb 10x felment,ledobalta a kavicsokat,majd a  lepcsos reszen lecsuszott.Meg az elejen a tulaj is elvezte,de aztan ahogy  tobb lett a  gyerek,mar egyre veszelyesebb lett a  kavicsok dobalasa es a  no fel se engedte tobbet kavicsokkal...ekkor kezdodott a  foldon fetrenges...ilyenkor olbe se engedi venni magat....iszonyatosan kifaraszt ,mar kezdek tenyleg szomoru lenni,mert igy hogyan is mehetunk valahova????
Es hanyan meg hanyan vannak fb az ikres klubban segitseg nelkul es teljesen egyedul mennek veluk bevasarolni is...lehetseges,hogy csak Melissa hisztizik????Egyedul az egesz vilagon?
Azt hiszem a sogornom megkonnyebbult,mert ezutan haza is jottunk...sehogy nem tudtuk ravenni,hogy felhuzzuk a cipojet es menjunk setalni vagy nezelodni.
Tegnap azt mondta a ferjem,hogy milyen erdekes,hogy vele soha nem hisztiznek...ma mar nem szolt semmit.Egyfolytaban wellnesezni akar(en utalok furodni),kerdeztem mikor megyunk valahova?Hat egyelore inkabb ne menjunk azt mondta😁

Nincsenek megjegyzések: